Uppdatering

Hej alla!

Det har varit tyst här ett tag. J har varit (och är fortfarande) bortrest och jag har försökt tänka på annat än bebisar och ägglossningstester. Det har väl gått sådär, kan man säga.
Jag har dock troget följt era bloggar och håller massor av tummar åt Kvarkensmammor som väntar på plus!
Jag var också hos en gynekolog på hälsocentralen för ett tag sedan, för att kolla upp varför min menstruation har blivit så oregelbunden. Hon kunde inte se något som var fel men gav mig en remiss till kvinnokliniken. Får se när jag får en tid där.

Jag fick i alla fall positivt utslag på äl-testerna i veckan så jag gjorde vårt femte inseminationsförsök i tisdags och i onsdags. Kändes lite konstigt att J inte var med men vi tyckte att det var onödigt att missa en chans. Vår "vanlige" donator är nu tillbaka i stan och det kändes bra att bara kunna höra av sig till honom istället för att kolla flygresor och försöka tima in det med den nya donatorn.

Så just nu väntar jag otåligt på att J ska komma hem och på att de här två veckorna fram till BIM ska gå fort fort fort!

Kram på er alla fina blogg-tjejer!

/ S

Paus

Min ägglossning lever sitt eget liv.
Igår eftermiddag fick jag ett ganska starkt utslag på testet, dock inte så att strecken var exakt lika. "Vad bra" tänkte jag och antog att jag skulle få fullt utslag idag och kanske få till en insemination imorgon. Men tji fick jag för imorse var testet helt blankt. Det har det aldrig varit när jag använt äl-test. Brukar alltid få åtminstone en väldigt svag linje. Suck och åter suck.

Nu tar jag en paus och inväntar mensen. Jag är så trött på de där jäkla rosa testerna nu och så är ju J bortrest också. Jag har en tid hos gynekologen den 12/4 och sedan en läkartid på kvinnomottagningen den 11/5.
Så tills dess tar jag en andningsbreak.

Håller självklart tummarna för er andra som väntar på plus nu!

/ S

RSS 2.0