All denna väntan...

Den 24/11 så hade S fortfarande inte fått sin ÄL, den var beräknad att komma mellan den 18-22a så vi chansade och gjorde en inseminering. Eftersom att ÄL testerna aldrig gjorde något utslag så hade vi inga större förväntningar på denna gång. 

Hela veckan så har S dock haft en hel del symptom så som illamående, svullen mage, yrsel mm vilket har gjort att vi både haft lite delade känslor. Den 9/12 testade vi men stickan visade inget. Samma eftermiddag så testade S igen, då visade stickan ett svagt svagt plus men vet inte om detta bara är ett sk spökstreck. Eftersom att vi inte vet när S hade ÄL så vet vi inte när hon är BIM. Men om man räknar sen hon hade senast så är det 37 dagar idag. Vi testade även idag med det vara samma typ av spökstreck som den 9e. Vet inte riktigt vad vi ska tro att detta är. Man vill ju tro och hoppas men inte hoppas och tro FÖR mycket så att man blir så besviken om man har fel.

Vi har iaf bestämt att vi inte ska testa förän det gått över 40 dagar...
Suck, denna väntan är inte kul...  

/ J

Julefrid

Fortfarande ingen ägglossning. Vi har fått till en insemination den här månaden men det var förmodligen till ingen nytta.
Nu har vi bestämt oss för att släppa allt vad tester och räknande och "känna efter" heter för den här månaden. Vi väntar in mensen och sen tar vi nya tag efter jul. Det är ju trots allt adventstider och då kan man inte ständigt ha näsan i ett paket Clearblue. :P
Nu ska vi bara ägna oss åt paketinslagning, julgranspyntning, pepparkakshusbakning, glöggdrickande och lucköppnande i flera veckor!

Hoppas att det går bra för er andra där ute!

/ S


RSS 2.0